Ja vi elsker lagerstrikk! 2


2016Ja vi elsker lagerstrikk logo

Nytt år, nye muligheter, og, selvfølgelig, nye nyttårsforsetter! I fjor tok jeg grep om kleshandlingen, inspirert av Project Handmades gode leveregler. Det gikk fullstendig smertefritt, og jeg tar derfor skrittet enda litt videre i år, og lar handlebegrensningene omfatte garn.

Jeg kjenner meg selv, og vet jeg må ha gode regler å forholde meg til for å gjennomføre forsetter. Og her er de – de offisielle reglene. THE RULES!

Lagerstrikkregler

Heldigvis har jeg gode venner med store lagre som straks meldte seg på utfordringen – det er alltid lettere når man er flere, og regel #3 fordrer på sett og vis at man er flere om dette.

Alt i alt skulle ikke dette by på alt for store problemer for oss med rikholdige garnlagre, og vi inviterer alle andre som kjenner garnlageret tynge litt på skuldrene til å ta utfordringen! Blir du med blir vi kjempeglade om du tagger bilder på Instagram med #triveligogsurrehue og #javielskerlagerstrikk2016 så vi kan følge med. Ikke bli overrasket om vi lar det regne noen belønninger over flinke lagerstrikkere heller… 😉

 

trivelig / Tea Kristin

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Ja vi elsker lagerstrikk!