Frk. Zombiegenser 4


SEF_4035

Om du strikker selv, vet du sikkert hvor vanskelig det er å ta bilder av svart garn? Og om du legger til en regntung dag, da er det skikkelig vanskelig. Derfor ble jeg glad når han karen her, kom og stjal rampelyset (eller mangelen på det). Det er jo selveste Daryl Dixon fra The Walking Dead! Jepp, jeg er en zombiefan, og Daryl er jo den kuleste «helten»!

Daryl og jeg ble enige om at genseren jeg nå strikker, ikke kunne hete Frk. Seilergenseren, når jeg har gjort så mange forandringer. Så da ble det til slutt enighet om Frk. Zombiegenseren.

Jeg strikker i Pickles Pure wool, i mønsteret bruker de Merino tweed, til bunnfargen, og angora til stripene, mine striper vil bli strikket i shetland soft fra Malsen og mor. Mønsteret jeg bruker er Pickles – Frk. Seilergenser, men jeg har bokstavelig talt snudd den på hodet. Det er også en hel del andre forandringer, men de kan jeg komme tilbake til når jeg er ferdig med genseren.

Siden det nå er #javielskerlagerstrikk2016, må jeg strikke med garn fra lageret, og da må jeg strikke av det jeg har, og det var pure wool, innkjøpt under fjorårets strikkefestival i Oslo. Det skulle egentlig bli en fjærgenser, men så kom denne frekke zombiegenseren og snek i køen.

Solveig / surrehue


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 tanker om “Frk. Zombiegenser

    • Surrehue Innleggsforfatter

      Ja, brukt til filler – så absolutt! Jeg fant ut at jeg strikker overraskende lite i svart, til at jeg bruker så mye svart i dagliglivet!

    • surrehue Innleggsforfatter

      Takk og lov for at det finnes «progress-keepers»! Det hjelper meg når jeg strikker i svart! (eller annet ensfarget også!)