Bursdagseksperimentet


SEF_4066

Hittil i år har femåringen allerede vært i en del bursdager, og jeg har funnet ut at i år, skal jeg strikke en gave til alle barnebursdagene. I hvert fall de i barnehagen. Hittil har vi kommet til fem bursdager, og siden jeg ikke liker å gjenta strikkeprosjekter, har det blitt fem forskjellige ting.

På bildet over kan du se Tora pannebåndet fra Klompelompe-boka. Den er strikket i merino fra sandnes garn, og var ikke akkurat noe garnsluk, men det var heller ikke meningen.

2016-03-19_1458386952-kopi

Den blå og den grå lua er Kornelius luer fra Klompelompe-kalenderen, vottene er restegarnsvotter, mønsteret jeg har brukt er rillestrikkede votter fra nøstebarnboka, en favoritt. Den rosa lua er en jeg fant på selv, med en dusk kjøpt på nett.

Nå er det snart tomt for merinogarn som passer på pinne 3,5 i lageret, så nå må jeg kanskje finne på noe annet å strikke til bursdager, om jeg skal holde meg innenfor #javielskerlagerstrikk2016?

Solveig / surrehue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *