Frk. Zombiegenseren er ferdig! 2


zombiegenseren

Den er ferdig! Og jeg har vel egentlig bodd i den siden den ble ferdig. Frk. Zombiegenseren altså. Jeg er så fornøyd med hvordan den ser ut, den er en perfekt hverdagsgenser.

SEF_4105

Nesten tre nøster med Pickles Pure Wool i svart forsvant ut av lageret, sammen med en liten rest «skumring» fra Malsen og Mor. Jeg har strikket i størrelse medium, noe jeg var litt usikker på, siden mønsteret ikke sier noe om hvor oversized den skal være, måtte jeg bare prøve meg frem. Jeg endte opp med 20 cm ease, og jeg synes det er akkurat passe.

SEF_4104

Jeg valgte å strikke denne genseren fra halsen og ned, fordi jeg jeg hadde lyst til å bruke opp så mye garn som mulig. Pickles sitt mønster er godt forklart, så det var egentlig bare å snu mønsteret opp ned. Armene ble strikket før bolen, og de ble strikket 10 cm lengre enn i oppskriften. Ikke fordi jeg har så lange armer, men fordi jeg ville at armene skulle stoppe midt på underarmen. Alle kantene ble strikket med 2×2 ribb, fordi jeg glemte å lese oppskriften. Ja, jeg glemte det.

Jeg har faktisk telt meg frem til at dette er den fjerde frk. seilergenseren jeg strikker, men den første i stor størrelse. Det blir ikke den siste, men først skal jeg strikke en liten frøken seilergenser til!

Solveig / surrehue


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Frk. Zombiegenseren er ferdig!