Clover earflap hat


clover earflaphat

Vanligvis, så rekker jeg ikke opp om jeg har strikket feil, jeg fikser det som regel på en eller annen måte, sånn at det ser bra ut. Men når det første forsøket blir nesten 8 cm for stort for en ettårings hode, måtte jeg bare rekke opp. Og når jeg på andre forsøk legger opp masker til den størrelsen jeg fant ut at jeg ikke skulle strikke, måtte jeg rekke opp. Tredje forsøk ble også for stort, så jeg rakk opp det også. Men på fjerde forsøk, der satt den vettu! Så da tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om hva jeg gjorde for å få det til!

Garnet jeg strikket med, var kanskje ikke det beste for meg å bruke til hullstrikk, men det ble et flott resultat, til slutt. Jeg strikket i Babysilk, fra Du Store Alpakka, i en nydelig dus grønnfarge. Jeg endte opp med å strikke størrelse 6-12 måneder, istedet for 12-24, som egentlig burde ha passet. Jeg måtte også finne frem 2mm pinnene mine, i stedet for 2,75 som oppskriften mente jeg skulle bruke.

Annet enn det, fulgte jeg oppskriften til punkt og prikke. Vel, sånn bortsett fra at jeg ikke ville strikke luen frem og tilbake, så jeg la opp 3 masker mindre,  og strikket den rundt (2 på begynnelsen av omgangen, 1 på slutten)

Luen skal brukes av nevøen, sammen med Babybunaden fra Frostrose som jeg sydde til han i høst, og fargen er samme som i brokaden på overdelen.

Solveig // surrehue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *