Fine and Dandy Socks 1


SEF_4420

Hører du på podcaster, strikkepodcaster? Det finnes faktisk en del slike! Dette blogginnlegget er ikke noe pod-anbefalings innlegg, men jeg kan tipse om «Rätt avigt. En podd om stickning – och annat livsviktigt»den svenske podcasten hvor de snakker om #trippelsocka. Det er en, ja hva skal vi si, utfordring? Hvor du skal strikke 3 sokker i løpet av 12 mnd. Utfordringen kan være litt forskjellig, litt etter hva du vil selv. Jeg ville være med, og jeg ville strikke 3 sokker, hvor jeg bruker 3 forskjellige tekniker på feks hæl, tå eller retning jeg strikker sokkene i.

SEF_4417

Jeg starter #trippelsocka med «Fine and Dandy Socks», et engelsk mønster jeg kjøpte på ravelry for en liten australsk dollar. Sokkene er nemlig en del av et pågående prosjekt kalt «The Dollar Store Collection». Mønstrene fra denne serien, vil bare koste 1 AUD, og overskuddet går til et veldedig formål, som for øyeblikket er UNICEF. Så om du vil støtte en god sak, og strikke fine sokker, løp og kjøp!

SEF_4414

Sokkene er strikket i lagergarn, og passer fint med #javielskerlagerstrikk2016. Det blå garnet er Arwetta Classic, og det gule er Hedgehog Fibers Twist Sock, en liten rest som var igjen fra Doodler-sjalet mitt (som enda ikke er ferdig). Disse sokkene er strikket fra tåen og opp, og jeg har strikket begge sokkene samtidig, ved bruk av magic loop. Jeg måtte strikke sokkene hver for seg over hælene, men ellers gikk det overraskende bra å strikke to sokker samtidig.

Jeg har begynt på sokkepar nummer to, men det stoppa opp litt. Jeg har nesten et helt år på meg, ikke sant?

Solveig / surrehue


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Én tanke om “Fine and Dandy Socks